Νικητής των τίτλων World Car of the Year,
World Car Design of the Year και
World Green Car*, η Jaguar I-PACE
αψηφά τις προκλήσεις της ηλεκτροκίνησης.


ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Jaguar I-Pace Exterior Design
Η κομψή σχεδίαση των προβολέων συνδυάζεται τέλεια με τις καθαρές γραμμές της Jaguar I-PACE για την υποστήριξη της φουτουριστικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας της, μαζί με ένα σατινέ φινίρισμα, ενσωματωμένα φώτα LED και χαρακτηριστικό γραφικό διπλού ‘J’.
Η Jaguar I-PACE διαθέτει μία τολμηρή εμπρός μάσκα και ανάγλυφο αεραγωγό στο καπό για μία αεροδυναμική εμφάνιση. Τα μυώδη 'καπούλια' διαμορφώνουν τη δυναμική σιλουέτα της.
Το Black Exterior περιλαμβάνει πλαίσια παραθύρων σε Gloss Black, μάσκα σε Matte Graphite Atlas με περίγραμμα σε Gloss Black και καλύμματα πλαϊνών καθρεπτών σε Gloss Black. Μαύρα λογότυπα ολοκληρώνουν την εμφάνιση.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Jaguae I-Pace Interior Design
Για μία άκρως ποιοτική εμπειρία, η προηγμένη ενσωμάτωση του κινητήρα μειώνει τον ήχο, ενώ η ‘καθαρή’ εξωτερική σχεδίαση ελαχιστοποιεί το θόρυβο του αέρα.
Η αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική τηςJaguar I-PACE μας επέτρεψε να συνδυάζουμε την πολυτελή ποιότητα κατασκευής με έναν πλούσιο χώρο αποσκευών 656 λίτρων στο εσωτερικό του οχήματος.
Επιλέξτε καθίσματα Sports ή Performance με επιλογή υλικών. Η βιώσιμη επιλογή KvadratTM προσφέρει ένα μαλακό υλικό με μοντέρνα εμφάνιση.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

Απολαύστε τις συναρπαστικές ηλεκτρίζουσες επιδόσεις της Jaguar με τα οφέλη της ηλεκτρικής οδήγησης, όπως το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, οι μηδενικές
εκπομπές ρύπων και μία εγγύηση οκτώ ετών.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

470 km**

Οδηγήστε μέχρι 470km με μία πλήρη φόρτιση**.
Τιμή WLTP. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το οδηγικό σας στυλ.

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

8,5ώρες**

Χρησιμοποιώντας ένα φορτιστή 11kW AC, μία πλήρης φόρτιση μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 8,5 ώρες **. Ιδανικό για ολονύκτια φόρτιση στο σπίτι.
Τιμή βασισμένη στη χρήση ενός οικιακού φορτιστή 11kW AC.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

0CO2

Απολαύστε μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ

4,8δευτερόλεπτα

Επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Jaguar I-Pace Features
Συναρπαστική δύναμη και δυναμική συμπεριφορά. Μηδενικές εκπομπές ρύπων. Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, η Jaguar I PACE είναι το όνειρο κάθε οδηγού.
Γεμάτη διαισθητικές και άμεσης απόκρισης τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος infotainment Pivi Pro1 και της Amazon Alexa, με πληθώρα φωνητικά ελεγχόμενων λειτουργιών.
Φορτίστε στο σπίτι ή καθοδόν εύκολα με την Jaguar I-PACE. Το Pivi Pro1 επισημαίνει όλους τους σταθμούς φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής.

ΕΠΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

 • Προβολείς Matrix LED με σχεδιαστική υπογραφή DRL
 • Ζάντες 20" Style 5068, Diamond Turned με Gloss Dark Grey για δημιουργία αντίθεσης
 • Σταθερή πανοραμική οροφή
 • Θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα ηλεκτρικά εμπρός καθίσματα, ρυθμιζόμενα σε 16 κατευθύνσεις, με λειτουργία μνήμης στην πλευρά του οδηγού
 • MeridianTM Sound System
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

 • Προβολείς LED με σχεδιαστική υπογραφή DRL
 • Ζάντες 20" Style 6007 Diamond Turned
 • Ρυθμιζόμενος Φωτισμός Καμπίνας
 • Χαμηλότερη Οθόνη Αφής
 • Ασύρματη φόρτιση συσκευών
 • MeridianTM Sound System
JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC S

 • Προβολείς LED
 • Ζάντες 19" Style 5055, Diamond Turned με Gloss Dark Grey για δημιουργία αντίθεσης
 • Σπορ καθίσματα DuoLeather
 • Ηλεκτρική πίσω πόρτα
 • Online Pack με Πρόγραμμα Δεδομένων2
JAGUAR I-PACE 400 SPORT

JAGUAR I-PACE 400 SPORT

 • Προβολείς Matrix LED με σχεδιαστική υπογραφή DRL
 • Ζάντες 22" Style 5056, Diamond Turned με Gloss Dark Grey για δημιουργία αντίθεσης
 • Καθίσματα Performance από δέρμα Windsor
 • MeridianTM Sound System
 • Online Pack με Πρόγραμμα Δεδομένων2

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΈΛΑ JAGUAR I-PACE

ΜΟΝΤΈΛΑ JAGUAR I-PACE

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε φωτογραφίες της Jaguar I-PACE.

** Δείτε τις τιμές WLTP.
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, έκδοση ζαντών, τοποθετημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

*Οι τίτλοι World Car of the Year, World Car Design of the Year και World Green Car απονεμήθηκαν το 2019.

**Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.

1Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar.

2Ενδέχεται να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους, με δυνατότητα ανανέωσης μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar..

Η εγγύηση μπαταρίας 90 kWh της I-PACE περιορίζεται σε 8 χρόνια ή 160.000 km (όποιο προηγηθεί). Η εγγύηση μπορεί να διεκδικηθεί σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος ή εάν ένας πιστοποιημένος έμπορος της Jaguar κρίνει ότι η συνολική κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας (SOH) έχει πέσει κάτω από το 70% της αρχικής της κατάστασης (100%).

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά, ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Σημειώστε ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί να αντικαθίστανται όταν επιλέγετε εναλλακτικά επίπεδα εξοπλισμού. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αγοράς, την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.